I løpet av den tiden jeg har vært aktiv i lokalpolitikken, har jeg flere ganger vært vitne til mobbing, usynliggjøring, latterligjøring og andre hersketeknikker. Det skjer i kommunestyresalen, gjennom innlegg i media, i kommentarfeltet på Facebook, ved bruk av emojier i egne innlegg på sosiale medier, på stand og i debatter. Vi politikere er kjente for at det kan gå litt hardt for seg når vi er uenige i saker, men vi må kunne lære oss hvor grensen går. Det er allerede krevende nok å være politiker, og vi skal måles og veies før vi blir godkjent.

Som listetopp for Ringsaklista skal jeg heretter bli bedre til å si fra, når noen krysser en grense som ikke bør krysses. Vi er ikke bare politikere, men også påvirkere. Les mer om hvordan det gikk i den siste debatter her: AP politikernes oppførsel under valgdebatten – Terningkast 1